Meldpunt Waardevolle Gezelligheid

Mr. PolskaSinds 1 mei 2007 stelt Nederland de grenzen open voor werknemers uit het Oostblok. Vanaf dat moment is de Nederlandse cultuur verrijkt met hardwerkende jongelui die zich te pletter werken en hun stinkende best doen om er wat moois van te maken. Mr.Polska vindt dat de komst van Midden en Oost-Europeanen vooral heel waardevol is, maar ook erg gezellig. Iets waar veel te weinig aandacht voor is, terwijl er voldoende positieve, waardevolle en gezellige verhalen te vertellen zijn!

Met het Meldpunt Waardevolle Gezelligheid wil rapper en Pool van het Jaar 2011 Mr. Polska deze verhalen van Nederlanders verzamelen en bundelen met het doel Polen en het Oostblok iets dichterbij Nederland te brengen.

Dus: Heb je een keer een wilde stapavond gehad met wat Polen? Heb jij hardwerkende Oostblokkers in dienst waar je heel erg blij mee bent? Heb jij MOE-landers naast je wonen waar je het enorm gezellig mee hebt?
Meld het aan Mr. Polska via dit meldpunt.
 

Onze excuses, u kunt momenteel niet reageren