Met Conclusion in de lift

Conclusion groepsfotoMet een indrukwekkend uitzicht over Utrecht zoefden ze afgelopen vrijdag in de panoramalift naar de 19e verdieping van het gebouw van Conclusion naast stadion Galgenwaard. Maar liefst 20 vrouwen van Eigen Kracht Utrecht op werkbezoek bij Murat Kiran, medeoprichter van dit bedrijf.

Eigen Kracht trainer Froukelien IJntema, die het bezoek organiseerde, wilde de vrouwen letterlijk zichtbaar maken binnen deze grote onderneming. Elk van hen heeft een ‘pitch’ gehouden, in de hoop dat Murat Kiran hen een stap verder op weg zou helpen naar een baan binnen de Conclusion holding of via zijn uitgebreide netwerk. Dat is gelukt en met resultaat!

  • “Rowena brengen we in contact met Plan Groep en anders met Talenter. Ook bekijken we of er intern een opleiding is die haar verder kan helpen om schuldhulpverlener te worden.”
  • “Yuky’s ambities op het gebied van Interactive Design passen het beste bij Bright Alley. Die werken met games en e-learning. We regelen een afspraak.”
  • “Ik ga bij ons bedrijfsrestaurant vragen of Agnes daar een kans kan krijgen door een tijdje mee te lopen.”

Naast deze toezeggingen inspireerde Murat Kiran de vrouwen door te vertellen over de weg die hij heeft afgelegd sinds zijn komst naar Nederland 17 jaar geleden. Hij begon als schoonmaker. Om te komen waar hij nu is, was het hard werken, trots zijn op alles wat hij deed, kansen grijpen en niet opgeven.

“Als je wordt afgewezen aan de voordeur, ga dan naar de achterdeur. Als die dicht is, klim dan via het raam naar binnen. En anders probeer je het via de schoorsteen.” Dat is precies wat de vrouwen met hulp van het Eigen Kracht netwerk gaan doen!

Eigen Kracht coach Fatima Jadir: “Fijn dat zo’n ondernemer openstaat voor dit soort initiatieven. Van mij mogen meer ondernemers en bedrijven hier een voorbeeld aan nemen!”
 

Onze excuses, u kunt momenteel niet reageren