Succes genereren

 
‘Blindheid is de ruimte tussen twee werelden’.

Hoe kom je uit de ‘blindheid’? Met Succesgeneratie.NL ga je op ontdekkingsreis naar plekken waar die ruimte overbrugd wordt of kan worden, zodat we elkaar gaan ‘zien’. Beeldvorming op afstand wordt dan daadwerkelijke ontmoeting en verbinding.

De weg naar verbinding van werelden kan kort zijn, maar ook een proces van worstelen, vallen en opstaan. Dat is spannend én het kan met humor gepaard gaan. Diversiteit vraagt om investering van alle betrokken partijen. Net zoals integratie een tweezijdig proces is.

Bij Succesgeneratie.NL gaat het om de verbetering van de feitelijke relatie tussen mensen uit verschillende werelden/groepen door je te verdiepen in elkaars verhaal, door de verhalen te duiden en er conclusies aan te verbinden voor je dagelijks handelen.

Het gaat om het genereren van succes van de maatschappij als geheel.
 

De verhalen liggen voor het oprapen

 
De instrumenten van Succesgeneratie.NL zijn ontmoeting, het delen van concrete ervaringen, samen dingen doen.

Overal in Nederland zijn individuen, groepjes mensen, organisaties en bedrijven die dagelijks ervaren hoe gewoon, hoe bijzonder, hoe inspirerend, hoe versterkend, hoe verrijkend, hoe spannend, hoe uitdagend en hoe leuk het is om samen te werken en leven met mensen met verschillende etnisch-culturele ‘roots’.

Overal in Nederland zijn grote en kleine voorbeelden van prima samen leven, samen werken en samen ontdekken en van het vinden van oplossingen voor reële problemen.

Overal in Nederland zijn kleine en grote verhalen te vinden van mensen die de meerwaarde van diversiteit zien en benutten. In politiek en media zijn ook talloze voorbeelden waar dat succesgeluid en -beeld te horen en te zien is.

Vertel die verhalen hier.
 

Beleef mee

 
Op Succesgeneratie.NL vind je een veelheid aan nieuws, tips en tools die het succes van de Nederlandse diversiteit zichtbaar maken. Maak er gebruik van. Laat je inspireren door mensen en organisaties die veel opbouwends te melden hebben over de Nederlandse multiculturele samenleving.

Lees en bekijk hier de verhalen, ervaringen, meningen, events en nieuwtjes om dit in volle omvang mee te beleven.

Kies uit: