Meeting Plaza, The world of Society 3.0

Kaart wordt geladen...

Adres
Godebaldkwartier 20
3511 DX
Utrecht


Nederland


Doe-congres de Spiegel voor de Maatschappij

Het doel van het doe-congres De Spiegel voor de Maatschappij is afstanden te verkleinen, bruggen te slaan en elkaar helpen bij het nemen van actie. Na afloop heb je meer vertrouwen dat het anders kan en dat ook jij hierbij van betekenis kunt zijn. Ontdek, ervaar, doe inzichten op en leer anders kijken!

De initiatiefnemers: “We willen allemaal dat het goed gaat met Nederland, een land waar de multiculturele samenleving een feit is. Als het ons niet lukt een brug te slaan tussen de bevolkingsgroepen die ons land rijk is, dan wordt de kloof groter. Mensen zullen gekwetst worden en emoties zullen nóg hoger oplaaien. Met als gevolg een verdeeld land zonder daadkracht.

Dat kunnen we niet laten gebeuren met elkaar. Wij zien een groeiende behoefte om anders met elkaar om te gaan, met meer menselijke maat. Met dit congres willen wij stimuleren dit verlangen daadwerkelijk in eigen actie om te zetten. Zodat we gezamenlijk patronen kunnen doorbreken, die ons nu vaak weerhouden van het verkleinen van de afstand tot elkaar.

Laten we een startschot geven om de menselijke samenleving hoog te houden. Laten we samen bouwen aan een gezonde en sterke samenleving, waar we onderlinge verschillen accepteren en overeenkomsten zien. Het zal bijdragen aan meer harmonie en gelijkheid.

Een ieder die onderdeel wil zijn van een dergelijke samenleving, nodigen wij van harte uit deel te nemen.”

Meld je aan op de congressite

De kosten bedragen : € 48,- (p.p. en incl. btw)

Verwachte events

  • Geen evenementen op deze locatie
  • Alleen leden kunnen reageren

    U moet zijn ingelogd om een reactie te plaatsen